Foto con Iniesta

Foto con Iniesta

Con el Plan Marçet

Con el Plan Marçet

dijous, 9 de desembre del 2010

Video-clip fet per movie maker

Primer he triat una cançó amb la qual fer el movie maker i segons la lletra de la cançó he anat busca’n fotografies que tinguessin a veu

ure amb la lletra i les e anat col·locant, he anat modificant la transacció de les imatges i en acabar le publicat i guardat en la meva carpeta.
A continuació m`he creat un compte al youtube, le modificat com m`agradava més i he pujat el vídeo     


url youtube:http://www.youtube.com/user/marc1samc

dilluns, 15 de novembre del 2010

Èxit d`internet 2.0

Aquesta pàgina tracta sobre com interet a anat evolucionan envers a les nostres vides. El 0,003% de les webs, unes 500, concentren més de la meitat de les visites dels internautes. 

Segons les dades d'Alexa.com, companyia dedicada a proporcionar informació sobre la web i les dades de la qual són actualitzades diàriament, les tres primeres webs de la xarxa són Google, Facebook i Youtube. Els segueixen, per ordre, Yahoo, Windows Live,  Baidu.com, Viquipèdia, Blogger, que acull la majoria dels blocs o agendes públiques personals. 

Google és en l'actualitat i amb diferència la pàgina web més visitada de tot el món. Amb una pantalla de benvinguda simple, està especialitzada en la recerca d'informació a internet. De les tècniques de recerca, Google rep una de cada quatre visites a la web de tot el planeta.

El segon protagonista del rànquing mundial d'internet és Facebook. A sigut nomenat com a impulsor de les relacions socials a la web, la web va ser formada per l'estudiant de Harvard, Mak Zuckerberg, com un lloc on els universitaris podien estar al cas de la vida dels seus amics, Facebook és la xarxa social més popular amb més de 500 milions d'usuaris i uns 200 milions de visites al mes.

El tercer es Youtube que s`ha convertit en la nova imatge del món audiovisual, la base de dades mundial de vídeos més gran, utilitzada tant pels usuaris com per les empreses. Resulta impensable actualment que un grup de música, per exemple, no inclogui algun dels seus vídeos a Youtube si pretén donar-se a conèixer.

dimecres, 10 de novembre del 2010

Com fer presentacions on-line

Primer has d`entrar a una pàgina què et deixi crear una presentació.
Quan hi entres li dones a seleccionar les fotografies i acontinuació les modifiques amb el tipus de color, com passa d`una foto a una altre, i vas modificant el video com més t`agradi. Quan has acavat la pàgina et diu que si t`has de registrar o si no cal fer-ho. I per ultim has d`elegir on vols possar la presentació, agafant la seva direcció.

Slide: Lu bo que té és que les fotos es carregen més rapidament que el imageloop.

Imageloop: Encara que les fotos no es carregun tan ràpidament te més opcions per a elegir segons com vols modificar-lo   

www.slide.com  i www.imagenloop.com

dijous, 7 d’octubre del 2010

Els sistemes operatius

Sistemes Operatius

El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos (memòria, unitat aritmètica, etc), carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.

Els sistemes operatius, en la seva condició de capa programari que possibiliten i simplifica el maneig de la computadora, ocupen una sèrie de funcions bàsiques essencials per a la gestió de l'equip. Entre les més destacables, cadascuna exercida per un component intern (mòdul en nuclis monolítics i servidor en micronuclis), podem ressenyar les següents:

-Proporcionar més comoditat en l'ús d'un computador.
-Gestionar de manera eficient els recursos de l'equip, executant serveis per als processos.
-Brindar una interfície a l'usuari, executant instruccions .
-Permetre que els canvis deguts al desenvolupament del propi sota es puguin realitzar sense interferir amb els serveis que ja es prestaven .

Windows 
Microsoft Windows és una sèrie de sistemes operatius i interfícies gràfiques d'usuari produïts per Microsoft. Microsoft va introduir per primera vegada un entorn operatiu anomenat Windows el novembre de 1985 com un complement a MS-DOS, en resposta al creixent interès en les interfícies gràfiques d'usuari. Microsoft Windows ha arribat a dominar el mercat del PC, superant al Mac OS, que havia estat introduït prèviament. A partir d'octubre de 2009, Windows tenia aproximadament el 91% de la quota de mercat dels sistemes operatius client usats a Internet.
Linux
Linux o GNU/Linux, és el sistema operatiu format pel nucli del sistema o kernel Linux, juntament amb les utilitats GNU. Avui en dia, hi ha moltes distribucions de programari basades en aquest sistema operatiu. El kernel Linux va néixer en el 1991 a Hèlsinki quan Linus Torvalds va implementar un clon de UNIX basant-se en el seu coneixement del sistema operatiu Minix i les seves limitacions per tal d'aplicar-les a les noves possibilitats de gestió de memòria en mode protegit dels processadors Intel 386, una arquitectura molt comuna a l'any 1991 i amb millores substancials respecte anteriors versions de PCs i de les quals Minix no en treia profit. Les utilitats GNU, necessàries per tenir un sistema operatiu complet, tenen el seu origen en el projecte de Richard Stallman de crear un sistema operatiu lliure, que va començar el 1983, la Free Software Foundation.

Mac
El Mac OS (Macintosh Operating System) és un sistema operatiu creat per Apple Computer ('ordinador poma' en anglès) per a ordinadors Apple Macintosh. Destaca per la seva estabilitat, potència gràfica i facilitat d'ús.
El Mac OS va ser el primer sistema operatiu comercial que incloïa interfície gràfica d'usuari. Aquesta primera versió va sortir amb el Macintosh 128k l'any 1984. L'equip del Macintosh estava format principalment per Bill Atkinson, Jef Raskin i Andy Hertzfeld.
Tot i que actualment s'acostuma a anomenar el sistema operatiu amb el nom genèric de Mac OS no es va a començar a utilitzar aquest nom fins a la versió 7.6 cap als anys 90. (Antigament s'anomenava Sistema x.x)

dijous, 23 de setembre del 2010

Presentació

Hola hem dic Marc Borràs, alumne de 4t ESO del SAMC de Cornellà de Llobregat.
I he creat aquest blog per l`assignatura d`infòrmatica.
El títol  le escollit perquè el futbol per a mi es mol important i suposo què per a més gent també.
Espero què hus agradi aquest blog