Foto con Iniesta

Foto con Iniesta

Con el Plan Marçet

Con el Plan Marçet

dilluns, 15 de novembre del 2010

Èxit d`internet 2.0

Aquesta pàgina tracta sobre com interet a anat evolucionan envers a les nostres vides. El 0,003% de les webs, unes 500, concentren més de la meitat de les visites dels internautes. 

Segons les dades d'Alexa.com, companyia dedicada a proporcionar informació sobre la web i les dades de la qual són actualitzades diàriament, les tres primeres webs de la xarxa són Google, Facebook i Youtube. Els segueixen, per ordre, Yahoo, Windows Live,  Baidu.com, Viquipèdia, Blogger, que acull la majoria dels blocs o agendes públiques personals. 

Google és en l'actualitat i amb diferència la pàgina web més visitada de tot el món. Amb una pantalla de benvinguda simple, està especialitzada en la recerca d'informació a internet. De les tècniques de recerca, Google rep una de cada quatre visites a la web de tot el planeta.

El segon protagonista del rànquing mundial d'internet és Facebook. A sigut nomenat com a impulsor de les relacions socials a la web, la web va ser formada per l'estudiant de Harvard, Mak Zuckerberg, com un lloc on els universitaris podien estar al cas de la vida dels seus amics, Facebook és la xarxa social més popular amb més de 500 milions d'usuaris i uns 200 milions de visites al mes.

El tercer es Youtube que s`ha convertit en la nova imatge del món audiovisual, la base de dades mundial de vídeos més gran, utilitzada tant pels usuaris com per les empreses. Resulta impensable actualment que un grup de música, per exemple, no inclogui algun dels seus vídeos a Youtube si pretén donar-se a conèixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada